Myggnettingforhandler

Sorter: Høyest vurdert
Markisemannen Oslo Østre Aker vei 215, 0975 Oslo

Markisemannen Oslo

74 Anmeldelser
Østre Aker vei 215, 0975 Oslo
  • Levering
  • Handling i butikken
NORSOL Solskjerming Vækerøveien 213, 0751 Oslo

NORSOL Solskjerming

36 Anmeldelser
Vækerøveien 213, 0751 Oslo
Norskprodusert solskjerming på 1-2-3 fra Norsol. Klikk og bestill gratis befaring – vi leverer alt av inn- og utvendig solskjerming.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Parkering for rullestolbrukere
  • Levering
  • Henting i butikk
NORSOL Solskjerming - Norskproduserte markiser persienner zipscreen plisse rullegardiner lameller Vårveien 22, 3024 Drammen

NORSOL Solskjerming - Norskproduserte markiser persienner zipscreen plisse rullegardiner lameller

4 Anmeldelser
Vårveien 22, 3024 Drammen
Norskprodusert solskjerming på 1-2-3 fra Norsol. Klikk og bestill gratis befaring – vi leverer alt av inn- og utvendig solskjerming.
  • Levering
  • Handling i butikken
Bovalls Dørrbyggeri Norge

Bovalls Dørrbyggeri Norge

0 Anmeldelser
STARTSIDA - Exklusiva, handgjorda dörrar i miljömärkta träslag sedan 1943. Välkommen in och hitta just din drömdörr!
  • Levering
  • Kredittkort

Anbefalte Anmeldelser

André Erni
11.11.2023
NORSOL Solskjerming
Elendig service og oppfølging, svarer ikke på mail, tar ikke telefon, ringer ikke tilbake til tross at vi har brukt over kr 100 000 hos de! Vi har fortsatt hull i vinduskarmene, som de skulle tette, ny terrassedøren boret de et stort hull feil, og fikk levert duk som ikke holder sola ute. Ikke bruk Norsol!
Hel H
29.10.2023
Markisemannen Oslo
Veldig fornøyd med leveringen. God erfaring og gir god råd til kunden.Tenkte på å ha markise men endte på med solskjerme rullegardiner som var billigere og bedre effekt.Anbefaler Lasse.
Robert
25.10.2023
NORSOL Solskjerming
- Leverte feil produkter, 9 av 19 plissegardiner var feil- Manglende vilje til å rette opp feilene raskt- Vanskelig å få tak i for å avtale nytt monteringstidspunkt- Plissegardinene buer nedover på midten- Monteringen er ikke gjort i midten av vinduet slik at det er mer avstand til vinduskarmen på den ene siden- Ble informert om at det skulle bli lystett, noe det ikke er
Ai Phi Ho
11.10.2023
Markisemannen Oslo
Kom rask på befaring, men elendig service etter det. Tok 2 uker (!) før jeg fikk tilbud fra selgeren. Vanskelig å få tak i selgeren per telefon og Mail. I tillegg hadde selgeren gjort mange feil på tilbudet som ble foreslått senere slik at det var overpriset. Prøvde å få kontakt med selgeren x flere i totalt 3 uker uten hell om revidert tilbud. Endte opp med å velge et annet firma.
Anita Sharma
05.10.2023
NORSOL Solskjerming
Markisen gikk fra hverandre etter kort tid. Reklamerte, og purret etter svar 3 ganger. Ingen svar. Må dra saken gjennom Forbrukerrådet. Dyrt og dårlig! Styr unna - kan ikke bli noe dårligere enn dette! Spar deg problemer ved å bruke noen andre…Gjelder avd Røa
sykom sykom
29.09.2023
NORSOL Solskjerming
Så skuffet! vi trodde siden de er på markedet så lenge, vil tjenesten være god, eller at de i det minste vil gi NOE tjenester. Ikke i det hele tatt! De kom til å installere balkong og vindusmarkering to eller tre måneder senere (høst), da ble vi enige. Men ok, det kan skje, men ingen unnskyldning eller e-post..installering-hul i taket på soverommet vårt, skrapete aluminiumsliste. Det verre, forskjellige stoffet! Vi bestiller mørkegrått og det var lettere. Mannen min var hjemme alene. Jeg likte ikke fargen. Vi kaller dem, noen kom, tok bilder, og siden det over år oh halv har vi aldri hørt fra dem. Vi sendte et par e-poster, ingen svar. Vi skrev skriftlig klage, ingen svar. Fra stort selskap som de fremmer er stor skuffelse. Anbefaler ikke dette selskapet. I det minste den med base på Røa
Ricky Sookermany
19.09.2023
Markisemannen Oslo
Usikker på h or jeg skal poste denne anmeldelsen, om det er Markisemannen, Lunex, Mora, eller Kjells Markiser. Det er jo ett og samme selskap med fire forskjellige nettsider. De har tydeligvis ett kundesenter (Lunex) som fordeler leads avhengig av hvor nærmeste ledige selger befinner seg. Bare surr og rot ettersom man sender inn et lead ett sted, og får respons fra en selger som representerer et annet (i dette tilfellet Markisemannen). I tillegg deler de ikke informasjon internt virker det som. Jeg ba om tilbud på en spesifikk modell av en garasjeport, men fikk montert en annen enn det jeg hadde bedt om. Det var en garasjeport modell jeg aldri hadde bedt om eller nevnt noensteder. Jeg hadde betalt depositum, ventet to måneder, og fikk så montert feil garasjeport. Har ikke betalt sluttfktura, og kommer ikke til å gjøre det før jeg får det jeg ba om. Nå ser det helt tragisk ut da det er en helt annen garasjeport enn garasjeporten rett ved siden av (byttet en av to garasjeporter). Klage hjelper ikke, blir bare møtt av en arrogant tone fra selger og null forståelse. I følge selger er det ikke kommunikasjon mellom de tre-fire selskapene, selv om de tydeligvis deler mine persondata seg i mellom...
J G
16.09.2023
Markisemannen Oslo
Utelukkende positiv opplevelse. Befaring, levering og montasje ble alt levert innen oppgitt tid og med tilfredsstillende resultat. Superfornøyd med oppfølgingen.
Steinar Tafjord
12.09.2023
NORSOL Solskjerming
Etter ca. 5 år, så går limingen opp i skjøtene på plissegardinene. Derfor er ikke garantien lenger enn 5 år. Dette er visstnok ikke et ukjent fenomen hos Norsol, men fraskriver seg alt ansvar så lenge det har gått én dag over garantitiden. De tilbyr i stedet ny gardin til det de sier er en redusert pris, men som i realiteten er både dyrere og dårligere enn konkurrentene.Ser for øvrig at enkelte har gitt Norsol topscore, men bemerk deg at disse ikke er veldig objektive.Så vil du ha noe som holder i mer enn 5 år, så velg noe annet enn Norsol.
Sonja Røste
05.09.2023
Markisemannen Oslo
Jeg kjøpte terrassemarkise, parasoll og screen til soverom. Sistnevnte skulle være mørk, tett duk som var lysdempende og tok av for innsyn. Som bildet viser er screen som en lys grå myggnetting og totalt ubrukelig. Betalte 65 000,- og syns det er håpløst at dette blir resultatet. Har ikke fått tilbakemelding på klage, og tenker at kundeservice her er dårlig. Anbefales ikke. Mvh S. RøsteHar nå fått svar, og det er helt håpløst: De mener at dette er deres beste duk, brukes på deres showrom, og at de ikke kan se at det er feil eller mangler som tilsier reklamasjon. Duken skal bli litt tettere ved sterkere sol, men for meg hjelper det lite når innsyn er et av problemene. Etterspurte en tett, mørk duk og dette er helt klart ikke det. Må nå ta kampen videre, ref håndverksloven paragraf 5. Utrolig dårlig reklame.