DJ

Sorter: Høyest vurdert
Bergen Fest DJ

Bergen Fest DJ

48 Anmeldelser
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Parkering for rullestolbrukere
Stangeland Lyd Smeaheiveien 16C, 4317 Sandnes

Stangeland Lyd

10 Anmeldelser
Smeaheiveien 16C, 4317 Sandnes
Vi leverer DJ, Lyd og lys for at deres arrangement skal bli så bra som mulig! Ingen arrangement for små, ingen for store!
  • Henting i butikk
  • Handling i butikken
  • Debetkort
  • Kredittkort
  • NFC-betaling med mobil
DJ Anders Hegna 37, 3123 Tønsberg

DJ Anders

6 Anmeldelser
Hegna 37, 3123 Tønsberg
DJ til firmafester, events, kick-off, bryllup, julebord, bursdager og jubileumsfester! DJ Anders har siden 2002 sørget for garantert god stemning på dansegulvet i Tønsberg, Horten, Nøtterøy, Tjøme, Sandefjord, Holmestrand, Oslo-distriktet! Med allsidig kunnskap om musikk leverer DJ Anders alt fra «Rock around the clock» til Avicii og Pitbull, og sørger for at musikken passer perfekt til ditt arrangement!
  • Nettavtaler
  • Tjenester på stedet
Mike 303 NO

Mike 303 NO

7 Anmeldelser
Mike 303 is a Mobile DJ & disco in Bjorli. Serving customers in Åndalsnes, Bjorli, Lesja, Dombås, Dovre, Otta & throughout Gudbrandsdalen. Own equipment, competitive prices, fully insured and playing the best dance, party and house music. Events include birthdays, celebrations, pubs, après ski, weddings and company parties. Equipment hire also available for home or cabin parties.
  • Nettavtaler
Lydlabben

Lydlabben

18 Anmeldelser
Vi ordner de beste lyd- og underholdningsopplevelsene for ditt arrangement. Vi lever for å lage god stemning. Len deg tilbake og nyt kvelden.
  • Parkering for rullestolbrukere
DJ Okcan Calimli Arbeidersamfunnets Plass 1, 0181 Oslo

DJ Okcan Calimli

20 Anmeldelser
Arbeidersamfunnets Plass 1, 0181 Oslo
  • Parkering for rullestolbrukere
Dj. Doc. Retro / Petter Holterhuset Østlifaret 58, 1476 Rasta

Dj. Doc. Retro / Petter Holterhuset

32 Anmeldelser
Østlifaret 58, 1476 Rasta
Doc. Retro er en allsidig og erfaren Dj. Skal du arrangere julebord, sommerfester, brylluper, jubileums eller parties? Ta kontakt for proffesjonell hjelp.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • LHBTQ+-vennlig
  • Kjønnsnøytralt toalett
Mucha Fiesta Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo

Mucha Fiesta

32 Anmeldelser
Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo
  • Nettavtaler
  • Tjenester på stedet
Lyd- og Lysutleie Kjør inn Slemdalsvingen fra Risalléen, Risbakken 1, 0374 Oslo

Lyd- og Lysutleie

208 Anmeldelser
Kjør inn Slemdalsvingen fra Risalléen, Risbakken 1, 0374 Oslo
Vi leier ut lyd- og lysutstyr som passer til flere anledninger. Våre pakker inneholder det du trenger for et komplett arrangement. Dersom du skal arrangere firmafester, bryllup, bursdagsfest eller andre typer arrangementer har vi det du trenger innenfor lyd og lys.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • LHBTQ+-vennlig
  • Kjønnsnøytralt toalett

Anbefalte Anmeldelser

Jonas Olsen
12.11.2023
Stopp Pressen Scene, Pub og Studio
Koselig og intimt sted. Karaoke fra 22:00.
Kristin Bjørkedal
12.11.2023
Cafe Sør
Lun og koselig atmosfære.Herlig variert musikk, passelig høyt så man kan prate sammen.Varierte sittegrupper i forskjellige platå.Blide og imøtekommende servitører.Nydelig eplekake!Toalettene er ofte tom for papir, både toalettpapir og tørkepapir. Så intervallene på tilsyn kan gjerne økes for en triveligere opplevelse.
Kurdish Zyzz
11.11.2023
DJ Okcan Calimli
He played at fårs bar in Elverum a few times, really good DJ!
Gro Anita Markussen
09.11.2023
Dj. Doc. Retro / Petter Holterhuset
Dette her må jeg bare gi full pott!!! Fantastisk opplevelse fra start til slutt! Petter leverer! Morsom quiz med bonus for artige innslag fra deltakerene. Stemningen nådde taket under middagen og fortsatte utover kvelden med knallbra musikk fra DJ Doc! Blir ikke siste gangen jeg ser og opplever han!!!
Endre Dåvøy
09.11.2023
Lyd- og Lysutleie Bergen
Billig og raskt, veldig enkelt med bestilling på nett. God kvalitet på utstyret.
Juan Luis Perez
09.11.2023
DJ EVENT NORGE
Som kollega i samme bransje ser alltid til Dj Event Norge og dj Kaja som en inspirasjon til min bedrift. Han er stor kvalitet i sin arbeid og profesjonalitet til å levere sin service. Garantert skal levere best musikk og bra underholdning med top kvalitet på lyd og lys!! Anbefales på det sterkeste
Zak Barber
08.11.2023
Mike 303 NO
Was an amazing DJ, i gave him abit of an obstical in music genre only hours before set and he managed to still smash it out the park. couldn’t recommend him enough.
Jakob Hjorteland-Rød
07.11.2023
Cafe Sør
God musikk og mat! Café Sør har en nydelig og hjemmekoselig atmosfære, perfekt for oppmøte med venner eller evt dates.Innimellom er det liveband/ musikk, som gjør det til et perfekt sted ute på byen. Kommer alltid hjem med et glisene smil!Anbefales virkelig :)
Julie G
07.11.2023
Dj Booking Norge AS
Vi bestilte full pakke fra DJ Booking Norge, dvs. lyd, lys, DJ og band, og kvelden ble strålende! (DJ Tønne og bandet Good Vibration.) Alle involverte var på tid og utførte jobben sin på en meget god og seriøs måte. I forkant av arrangementet var det enkelt å planlegge og avtale via mail, hvor responsen var rask. Det var også tydelig at det var god kommunikasjon mellom saksbehandleren" jeg mailet med
Cecilie Rosenløv
06.11.2023
Dj Booking Norge AS
Vi brukte DJ Booking Norge på bdriftens sommerfest. Vi var meget fornøyde med både DJ og pris. DJ var hyggelig, serviceinnstillt og vi hadde god kommunikasjon i forkant av arrangementet. Vi avklarte forventninger ifht. musikkønsker og spilletid på forhånd og vi var svært fornøyde med gjennomføringen. Vi anbefaler å bruke DJ Bookein Norge.