Kofta-restaurant

Sorter: Høyest vurdert
kitchen caters Stovner Senter 3, 0985 Oslo

kitchen caters

97 Anmeldelser
Stovner Senter 3, 0985 Oslo
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Identifiserer seg som eid av kvinner
  • Levering
  • Takeaway
  • Servering
  • Henting utenfor
  • Kontaktfri levering

Anbefalte Anmeldelser

Babar Ishaq
05.11.2023
kitchen caters
God mat og hyggelig betjening men prisen du får oppgitt ved bestilling er ikke den du betaler. Bør forutse kaos ved bestilling på høytider etc.
Malin Karlsson
14.10.2023
kitchen caters
Vi bestilte fra kitchen caters via foodora - men det var restauranten selv som leverte maten siden vi bestilte på en søndag. Maten kom 40 min etter tid som stod i appen. Når jeg ringte til restauranten og spurte om maten, ble han sint og nesten skrek på meg at de hadde mye og gjøre og at maten min skulle være der straks (maten kom 25 min senere).I tillegg smakte maten som en ferdig tikka masala-rett man kan kjøpe i butikk. Brødet smakte også som et sånt naanbrød man kjøper i butikk fra santa maria.Ikke fornøyd i det hele tatt!
Iftikhar Ul Hassan
29.09.2023
kitchen caters
Vi kjøpte frokost og den var veldig bra. Jeg gleder meg til å spise frokost fra dem igjen.
Murat Kutluay
13.09.2023
kitchen caters
Beste indisk/pakistansk mat i området
HanRon93
08.09.2023
kitchen caters
Bestilt ofte med levering i pandemien, var litt urolig for prisen første gang men mottok mykje mat for pengene og den har alltid vært utmerket. Hyggelige sjåfører og presis levering.Prøvd mange forskjellige måltider nå og har aldri vært misfornøyd. :D
Rider 92
30.08.2023
kitchen caters
Bestilte to retter hvor det står klart og tydelig at det følger med ris. Hjemme finner jeg ut at jeg har kun fått en porsjon med ris. Selgeren påstår at det ikke følger med ris til disse rettene og de har gitt meg gratis ris og sier videre at jeg skulle kjøpt ekstra ris til 50kr. Retten kostet 159kr per stk, til den prisen skulle ris vært inkludert. Selgeren mente også at de aldri har fått klager på dette og han synes det var rart at jeg klagde på dette.
Carina Nilsen
10.08.2023
kitchen caters
Amazing mat! Prøvde maten første gang under lockdown når de kjørte helt ut til der vi bor. Nå kjører vi og henter. Det er så verdt turen! Rik på smak og du merker at det er ferske råvarer som blir brukt. Butter Chicken: beste jeg noen gang har smakt. Slår Mirchi og andre indiske restauranter ned i støvlene. Kema samosa: nydelige smaker. Ulike kebabruller: fantastisk brød/nan og mye smak. Denne maten vil du ikke gå glipp av. Spiller ingen rolle hva du bestiller. ALT er nydelig! Like fornøyd hver gang
Andreas Engan
09.08.2023
kitchen caters
Fantastisk god mat. Har alltid vært veldig glad i indisk mat, og tenkte det var på tide å prøve en ny restaurant.Utrolig gode smaker på maten som ble levert, med kylling så mør at den nesten smelter på tunga..Hvitløks naan var også en fulltreffer, tjukke naanbrød med masse hvitløk.Rask levering og god service.Ps. Medium sterk tilsvarer vanlig sterk mat.