Gondolheisstasjon

Sorter: Høyest vurdert
Loen Skylift 6789 Loen

Loen Skylift

556 Anmeldelser
6789 Loen
A spectacular attraction and adventure arena, in Stryn, Nordfjord in Fjord Norway. Cable Car to Mt. Hoven (1011 m.). Hiking, biking, skiing.
  • Inngang for rullestolbrukere
  • Parkering for rullestolbrukere
  • Toalett for rullestolbrukere
  • Toalett

Anbefalte Anmeldelser

Henrikke Hovemoen
10.10.2023
Loen Skylift
Kjempe flott og spektakulær opplevelse! Utrolig fin gondol bane som går opp til fjellet hoven 1011 moh. Hyggelige ansatte og veldig bra laget til. Gondol banen går hver hele og halve time. Men er det mye folk går den oftere. Fin suvenir butikk nede hvor du kjøper billetter og mulighet for å kjøpe seg is. Oppe på fjellet er det fin restaurant og uteplass hvor en kan spise. Mange fine plasser og ta bilder oppe på fjellet. Handicap vennlig.
Eldar Helseth
26.09.2023
Loen Skylift
En veldig fin opplevelse. Fine vogner. Hyggelig og hjelpsom personale. Pendelbane tar deg fra fjorden til 1011 meter. Turen er en veldig flott opplevelse i seg selv. På toppen finner du fin restaurant med flott utsikt. Her er også mulig og bevege seg rundt i terrenget på egenhånd. Fine sitteplasser og flott laget til. Uteservering når vi var der. Også mulighet for å kjøpe seg is nede ved inngangen.
Frode Hugo Aase
21.09.2023
Loen Skylift
Fantastisk utsikt og opplevelse. Kundeservice på toppnivå. Jeg hadde kjøpt billetter på automat der jeg ikke fikk valgt familie billett. Men fikk ordnet dette i etterkant selv om det ikke var vanlig. Så for familer kjøp billetter i kiosken, ikke på automat. Anbefales å ta turen
Tord Strømme
18.08.2023
Loen Skylift
0m til 1000m på 5min. Som å være på himmelens tak. Uforglemmelig!
Joachim Molund
12.08.2023
Loen Skylift
Vi hadde kort ventetid for å komme med liften da vi ankom tidlig lørdag morgen. Billettautomaten hadde vært mer tilgjengelig om den sto utenfor, slik at folk slapp og trekke seg inn blant de som allerede sto i kø. Nydelig utsikt på toppen.
Nina Marie Bergseth
10.08.2023
Loen Skylift
Fantastisk opplevelse og hyggelig personale. Bør oppleves
Tor Arne Florin
09.08.2023
Loen Skylift
Flott, men veldig kostbart. Ikke for den som har høydeskrekk om du ikke har en liten knert" først!"