Perleforretning

Sorter: Høyest vurdert
Odd Inges Gull & Sølv Haraldsgata 120, 5527 Haugesund

Odd Inges Gull & Sølv

28 Anmeldelser
Haraldsgata 120, 5527 Haugesund
  • Levering
  • Henting i butikk
  • Handling i butikken
  • Levering samme dag
  • Debetkort
  • Kredittkort
  • NFC-betaling med mobil

Anbefalte Anmeldelser

Eydis Bjerg
25.10.2023
Odd Inges Gull & Sølv
Mye fint i butikken, men dårlig service/gullsmed.Kjøpte en sølvring til samboeren min i jubileumsgave, og fikk beskjed om at det var null problem å ta den inn en størrelse hvis den ikke passet. Da jeg kom tilbake for å få fikset den fikk jeg imidlertid beskjed om at det kom til å koste en del. Leverte inn ringen, og fikk beskjed om at det kom til å ta rundt ei uke. 3,5 uker og to klager senere fikk vi endelig ringen tilbake (og slapp heldigvis å betale siden ringen tross alt var ny). Til min store forbauselse var ringen tydelig misfarget i skjøten hvor den var tatt inn, og den hadde fått en tydelig skrape på toppen som ikke var der da vi leverte den inn. I tillegg hadde den noen merkelige flekker på innsiden. Ringen var heller ikke rund lenger, og er faktisk blitt oval. Angrer på valget med å sende den inn der.
Torild Vestbø
24.09.2023
Odd Inges Gull & Sølv
Følte jeg var til bryderi da jeg kom med noen gullringer jeg har arvet. Damen bak disken foreslo at jeg gikk hjem og tenkte over saken da jeg spurte hvor mye det ville koste å smelte om . Hun snudde seg og begynte å snakke med en kollega mer ennen gammeldame,mer
Bodil Hetland
22.09.2023
Odd Inges Gull & Sølv
God fagkunnskap og service
Anne Karin Risanger
22.08.2023
Odd Inges Gull & Sølv
Utrolig hyggelig og kunnskapsrik betjening.All honør til dem.
Christina Holmvik
14.08.2023
Odd Inges Gull & Sølv
Opplever alltid god kundeservice her. Personalet er vennlige og hjelpsomme. Pris varierer, men de har noe for enhver smak, både rimelig og dyrt.
Hanne Haugen
12.08.2023
Odd Inges Gull & Sølv
Bra service.Hyggelig betjening.